EXCLUSIV | Otilia și soțul turc nu au banii la comun: “Știe că și eu câștig foarte bine” + Ce se întâmplă după o ceartă

08 08. 2024, 22:00

Otilia Bilionera și Bekir Ali s-au căsătorit civil toamna trecută, artista fiind cerută în căsătorie la fix un an de la debutul relației. De la începutul verii, artista s-a mutat în Turcia, unde are mai multe concerte de susținut, dar și pentru a petrece timp alături de jumătatea ei. Afaceristul nu și-a putut însoți partenera de viață în România, din cauza vizei, pentru care a reaplicat și pe care speră să o abțină în luna august. În interviul exclusiv acordat pentru CIAO.RO, cântăreața a făcut dezvăluiri din viața de cuplu, dar ne-a vorbit și despre măsurile de securitate pe care le ia la concerte.

Otilia Bilionera susține că are parte de o căsnicie fericită, în care discuțiile în contradictoriu sunt rare și care se încheie după câteva minute. Momentan, cei doi soți nu au banii la comun, însă ori de câte ori artista vine în Turcia, soțul achită tot. Mai mult, cântăreața are o relație bună cu soacra ei, care o tratează ca pe o adevărată prințesă și nu o lasă să facă nimic, chiar dacă Otilia se oferă să o ajute la diverse activități.

Ai vreun ritual înainte de a urca pe scenă?

Nu fac ceva special. Încerc să fiu cât mai odihnită, dacă sunt obosită nu sunt în stare de nimic.

Otilia Bilionera: “În Pakistan, de exemplu, am fost trasă de păr, chiar dacă aveam bodyguard”

Ce măsuri de securitate îți iei când cânți în străinătate? Ai avut parte de vreun incident cauzat de vreun fan insistent?

La concertele cu public numeros se întâmplă, de obicei, multe lucruri. (râde) Țin minte că în anii trecuți mi-a fost mașina blocată, managerul și PR-ul din Turcia încercau să țină la distanță, din motive de securitate, oamenii care voiau să ajungă la mine. Sunt foarte iubită în Turcia, însă există și oameni fanatici care pot să întreacă măsura. În Pakistan, de exemplu, am fost trasă de păr, chiar dacă aveam bodyguard. Persoanele veneau năvală peste mine, chiar dacă exista securitate. Încerc mereu să am grijă din acest punct de vedere, să existe o persoană care mereu să fie lângă mine, mai ales la concertele cu public numeros.

Tu și soțiul cum gestionați episoadele de gelozie? Spuneai că știi anumite expresii în turcă. Atunci când vă ciondăniți, apelați la română, turcă sau engleză?

Nu prea există gelozie între noi nici din partea mea, nici din a lui, ceea ce este foarte bine. Știu multe expresii sau înjurături în turcă! (râde) Când ne ciondănim, clar că vorbesc pe limba lui, așa înțelege cel mai bine! (râde) Nu prea ne certăm, însă dacă avem divergențe, să știi că o ceartă nu durează mai mult de 2-3 minute. Nu stăm supărați foarte mult timp. Ador acest lucru, pentru că în celelalte relații se ținea prea mult timp supărarea, iar relația avea de suferit. Noi începem imediat să râdem după o ceartă, e foarte bine!

Otilia Bilionera: “Deocamdată fiecare este pe cont propriu din punct de vedere financiar”

Cum vă gestionați veniturile? Aveți un cont comun de cheltuieli și de economii sau fiecare e pe cont propriu?

Deocamdată fiecare este pe cont propriu din punct de vedere financiar. O să vedem cum o să fie pe viitor. Desigur, el este un adevărat gentleman. Cât timp sunt aici, nu mă lasă să cumpăr ceva! Încearcă să își facă datoria de soț, să aibă grijă de mine, deși știe că și eu câștig foarte bine. Acest lucru nu îl încurcă să își facă datoria de partener, ca să zic așa.

Foto: Instagram